Fotobúdka Labudka na každej svadbe

Fotobúdka Labudka na každej svadbe

Trendy svadieb sa menia z roka na rok, a vymýšľajú sa veci, aby bola čo najlepšia zábava.

V posledných rokoch sa začali objavovať fotobúdky, a sú stále viac a viac populárnejšie. Sú krajiny, kde je fotobúdka samozrejmosťou tak, ako je kapela, Dj, či fotograf. A tu prichádzame na prvú dilemu niektorých neviest, či objednať fotobúdku, "veď máme objednaného fotografa".

Raz na jednej svadbe fotograf pri fotobúdke povedal: "ľudia tlačte si čo najviac fotiek. Tie fotky sú istota v ruke, pretože k tím, čo urobím ja, sa možno ani nedostanete". Myslel to tak, že cesta fotiek od fotografa cez úpravu, korekcie, a nevestu až k ľuďom je väčšinou veľmi dlhá a "tŕnistá". Ďalší fakt je, že fotograf je na svadbe kvôli dokumentácii udalosti, a fotobúdka preto, aby sa ľudia zabavili.

Strávil som pri fotobúdke už veľa hodín, a všimol som si, že keď ľudí fotí človek, tak sa nevedia uvoľniť tak ako pred strojom - fotobúdkou.

fotobudka labudka na svadbepng

Každá svadba by mala byť zábavn
á, v poslednej dobe si ľudia zo svadieb nosia darčeky, a mali by mať na udalosť čo najdlhšie príjemné spomienky. To všetko sa dá dosiahnuť s fotobúdkou.

Svadobčania sa zabavia pri fotobúdke, domov si odnesú darček v podobe fotky, ktorú si dajú v kuchyni na chladničku, a pri pohľade na ňu si každé ráno spomenú, ako super na tej svadbe bolo.
V niektorých domácnostiach sa na chladničke nachádza viacej fotiek z fotobúdky, a preto je každá fotografia označená popisom udalosti, a dátumom, aby neskôr nebolo potrebné rozmýšľať, či to naozaj bola svadba Marienky a Janka, a či bola v roku 2022, alebo 2020.

Fotobúdka Labudka poskytuje ešte aj službu naviac, ktorú robíme iba pre zábavu detí, neúčtujeme za to nič naviac, a je to tvarovanie balónov. Rodičia sa môžu zabávať, a deti sa hrajú s balónmi od fotobúdkara.