Fotografie z fotobúdky Labudky

Fotografie z fotobúdky Labudky

Pretože žijeme v digitálnej dobe, kde sú všetky fotky len v elektronickej podobe, jeden z dôvodov, prečo majú fotobúdky obrovský úspech je poskytnutie okamžitej tlače hmatateľných fotiek.

Labudka tlačí fotografie vo veľkosti 10x15cm. Fotky sú plne farebné a tlačené takzvanou termosuplimačnou technológiou, v špeciálnej tlačiarni. Rýchlosť tlačenia jednej fotky je 20 sekúnd. Sú to plnofarebné fotografie v profesionálnej kvalite.

Keďže si doba vyžaduje ešte viac, ako len fotku, tak každý výtlačok môže byť doplnený o text, ktorý je dopredu dohodnutý. V prípade svadieb sú to spravidla krstné mená novomanželov, na firemnej akcii je to názov udalosti a podobne. Digitálna technológia výroby fotiek umožňuje tiež dopĺňať fotografie o logá firiem a podnikov, rôzne ornamenty a podobne.
3c3a2c0f-8e33-4273-8024-9d6b3f3e7d51JPG
Fotobúdka Labudka má nastavený koncept tak, že na každej akcii, kde sa nachádza, je počet fotiek počas celého fotobúdkovania neobmedzený. Taktiež kópie fotiek sa tlačia v požadovanom množstve, aby si každý, kto je na fotografii zobral jednu domov, a samozrejme tlačíme jednu naviac do už spomínanej knihy hostí.

Fotobúdka Labudka je atraktívna, pretože tlačí ozajstné fotky, no ľudia si prajú aj tie digitálne. Tie si Labudka poctivo uchováva, a neskôr ich hostia, mladomanželia, a všetci zúčastnení dostanú a majú možnosť ich zdieľať v digitálnom svete.