Kniha hostí - súčasť fotobúdky

Kniha hostí - súčasť fotobúdky

Kniha hostí? Čo to je?

V súčasnosti je na trhu veľké množstvo druhov tzv "kníh hostí" a používajú sa na rôzne príležitosti. Svoje uplatnenie si našli aj na svadbách ako súčasť fotobúdky. Trendom sa stali aj tzv. personalizované knihy hostí. Personalizované znamená, že každý detail je prispôsobený neveste, resp. objednávateľovi. Rieši sa veľkosť knihy, typ väzby, farebné vyhotovenie, a zachádza sa až do detailov, ako nápisy podľa požiadaviek, ornamenty, atď. V tomto prípade sa fantázii naozaj medze nekladú.

Akú konkrétnu úlohu má kniha hostí? Slúži na lepenie fotiek, ku ktorým hostia píšu komentáre, priania, a to čo majú na srdci.

a88ff07b-2c06-46ef-b8a7-e36d66bc4eeajpg

Často pri riešení detailov pred akciou dostávame otázku, či vôbec budú hostia vedieť použiť knihu hostí. Pretože fotobúdka Labudka má stále so sebou personál, staráme sa o to, aby si ľudia vytlačili jednu fotku naviac, a aby ju nalepili do knihy, ku ktorej ich navedieme. Všetky potrebné písacie potreby a lepidlo nosíme so sebou, aby mali zákazníci o starosť menej. Aspoň jednu knihu hostí stále nosíme so sebou aby bola k dispozícii vtedy, keď nevesta tú svoju odložila na zabudnuté miesto.

Po akcii je kniha hostí odovzdaná neveste, alebo oslávencovi, aby si ju odložil.

Často dostávame od zákazníkov odozvu, že mali knihu niekoľko mesiacov na stole, obzerali si ju stále dookola, a smiali sa dopopuku. Neskôr si ju obzerajú stále, keď im príde pod ruky. Je to v podstate obdoba fotoalbumov, ktoré si pamätáme.